Våre tjenester

Vi som callsenter kan tilby ditt selskap flere tjenester, som vil bidra til vekst og en større portefølje.

Telefonsalg/TM

Vi utfører telefonsalg på vegne av ditt selskap eller produkt, og vil ringe din ønsket kundegruppe. En svært effektiv måte å skape resultater på, og vi benytter oss av profesjonelle ringesystemer slik at volumet blir håndtert på riktig måte.

Møtebooking

Møtebooking er en tjeneste der vi kontakter ønsket kunde og avtaler et møte, en befaring eller fysisk møte på kundens eller vår lokasjon. Dette er typisk egnet til produkter som ikke selges inn over en-gangs kontakt, men gjerne krever litt lengre salgsprosess og behovsanalyse.

Outsourcing av backoffice

Vi vet alle at backoffice oppgaver er viktige å få gjennomført hurtig og ordentlig, men det er en del selskaper som har lite ressurser eller rett og slett ikke tid til å få unnagjort alt effektivt nok. Det er også en tjeneste som går rett på administrasjon kostnad i selskapet, og koster rett og slett mye penger å drifte. Her kan det være fordeler ved å outsource, og øke effektivitet samt spare penger.

Feltsalg

Feltsalg er salg lokalt rettet mot et marked geografisk begrenset, og her kan vi både tilby våre tjenester mot privatmarked og bedriftmarked. Det som skiller feltsalg ut fra f. eks telefon, er at det er en høyere closing rate ettersom det skaper mer trygghet for kunden. Fysisk tilstedeværelse skaper trygghet.

Outsourcing av kundeservice

Spar kostnader på kundeservice, og outsource det til et av våre callsentre. Fordelen er effektivitet, kostnadsbesparelser og en samlet base av kompetanse. Våre agenter har alltid kunden i fokus, og vil alltid prioritere en hyggelig samtale og god service når de er i kontakt med kunder.

Leads

Vi tilbyr komplett pakke med leads-generering. Leads er kundeemner som er varme og ønsker å enten skifte leverandør eller å motta tilbud på et nytt produkt. Av erfaring vil Leads være springbrett til salg, og ha en høyere closing rate enn tradisjonelt kalde kunder. Callsenter Partner kan innhente leads fra flere kanaler, som f. eks Google og Sosiale Medier, som vi oversender.